Byggenæringens Landsforening

Innhold

Artikler

Vis filtrering

6 resultater

Type artikkel
Velg område
6 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Samferdsel

  Innspillsmøte NTP: Vi må ha en bevisst statlig bestiller

  – Vi må ha en bevisst statlig bestiller som stiller krav om klima, bærekraft, digitalisering og seriøsitet. Utbyggingen må skje helhetlig og sammenhengende, men ikke gjennom så store kontrakter at norske entreprenører ikke har mulighet til å delta i konkurransen, sier Jon Sandnes, adm. dir. i BNL.

 2. Nyhet, Samferdsel

  Høring: BNL er kritisk til å flytte sams veiadminstrasjon til fylkeskommunene

  BNL deltok på åpen høring i Stortingets kommunal- og forvaltningskomité tirsdag 20. november 2018 i forbindelse med oppgaver til nye regioner. - Når det først skal gjøres så må vi forsøke å sette særskilt fokus på hva man skal gjøre for å unngå mest mulig ulemper, sa Jon Sandnes til komiteen.

 3. Nyhet, Politikk, Samferdsel Statsbudsjett2019

  Stort ansvar å for å skape nye bærekraftige arbeidsplasser

  BNL mener regjeringen mangler næringspolitiske byggherreambisjoner for hvordan investeringene i samferdsel skal styrke nasjonal konkurransekraft. Dette var hovedbudskapet under budsjetthøringen i Stortinges Transport- og kommunikasjonkomité.

 4. Nyhet, Bolig, Samferdsel

  Reguleringsplanveileder

  Kommunal- og moderniseringsdepartementet har utarbeidet en reguleringsplanveileder som inngår i Kommunal- og moderniseringsdepartementets veiledning til plandelen av plan- og bygningsloven av 2008.

 5. Politisk sak, Samferdsel

  Transportbrukere

  Effektive, trygge veier er en forutsetning for å skape vekst og arbeidsplasser i hele Norge.

 6. Politisk sak, Samferdsel

  Nasjonal transportplan 2018 – 2029

  BNL deltok i høringen for Nasjonal transportplan 2018 - 2029 på Stortinget 26. april 2017. Her er noen av BNLs viktigste innspill.