Artikler

Vis filtrering

43 resultater

Type artikkel
Velg område
43 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nye kriterier i EUs taksonomi

  21. april la EU-kommisjonen frem de tekniske screening kriteriene for taksonomien - klassifiseringsverktøyet som skal definere hva en bærekraftig økonomisk aktivitet er. Dermed har arbeidet med å utvikle EUs regelverk for bærekraftig finans satt fart, og det er mulig å se konturene av påvirkningen taksonomien kan ha på ulike sektorer i norsk næringsliv.

 2. Hva er nytt i bygg- og anleggsteknikk?

  Nye læreplaner for Vg2 er nå publisert for bygg- og anleggsteknikk. De nye planene legger vekt på bærekraftig utvikling og yrkesutøverens ansvar for å skape trygge arbeidsplasser, sier Jørgen Leegaard, samfunnspolitisk direktør i BNL.

 3. Enova spisses mot klima

  Enova har nytt mandat for forvalting av pengene i Klima- og energifondet for perioden 2021-2024. Energieffektivisering som overordnet mål er borte, men Enova skal fremdeles rapportere på både dette og fornybar produksjon av energi.

 4. Grønne prosjekter kan få millionstøtte

  I mai lovet regjeringen en millliard kroner som krisetiltak ved forskning og innovasjon for en grønn omstilling i næringslivet. Tirsdag 4. november ble utlysningen av 20 mill kr i forprosjektmidler til Grønn Plattform publisert.