Byggenæringens Landsforening

Gå til vår temaside om korona-situasjonen

Innhold

Artikler

Vis filtrering

23 resultater

Type artikkel
Velg område
23 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Bærekraft, Klima

  Kommunal- og moderniseringsminister inviterer til klimamøte

  10. mars er BNL sammen med en rekke andre organisasjoner og bedrifter invitert til klimamøte med kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup. – Vi er svært glade for at ny minister følger opp dette klimaengasjementet som startet med at næringen etterspurte strengere krav til klimavennlige byggematerialer, sier Jon Sandnes, adm. dir i BNL.

 2. Nyhet, Bærekraft

  Vellykket workshop om sirkulær økonomi

  Miljøforum i BNL inviterte til workshop fredag 20 september for å diskutere blant annet hvordan byggenæringen kan stimulere til handling innen sirkulær økonomi.

 3. Nyhet, Bærekraft

  Arendalsuka: - Kloke innkjøp og kompetanse er avgjørende for å lykkes med sirkulær økonomi

  - Vi må ha kompetanse til å gjøre det, det må være lønnsomt og noen må etterspørre løsningene, sier Jon Sandnes adm. dir. i BNL.

 4. Nyhet, Bærekraft

  Arendalsuka: Hva betyr egentlig sirkulær økonomi?

  Hva skal til for at byggenæringen skal lykkes i å utløse potensialet sirkulær økonomi gir for bærekraftig vekst? Hvilke muligheter finnes? Hvorfor gjør vi dette? Og ikke minst - hvorfor gjør vi ikke mer av dette?

 5. Nyhet, Bærekraft

  Oslo skal bli verdens første utslippsfrie storby

  – Byrådet i Oslo har lagt fram en ambisiøs klimastrategi. Det viktig at de store byggherrene går foran og stiller krav i sine prosjekter, samt signaliserer tidlig hvilke krav man stiller slik av næringen rekker å omstille seg, sier Jon Sandnes, adm. dir. i BNL.

 6. Nyhet, Bærekraft

  Byggenæringen er sentral for at Norge skal bli et sirkulært samfunn

  Det ligger det et stort potensial for byggenæringen til å bidra til å få ressursbruken ned samtidig som produksjonen skal ha vekst, men vi må ha kompetanse til å gjøre det, det må være lønnsomt og noen må etterspørre løsningene.

 7. Nyhet, Bærekraft, Organisasjon, Politikk, Rekruttering

  Ses vi i Arendal?

  BNL er klar for Arendalsuka og inviterer til et seminar om sirkulær økonomi og et seminar om rekruttering av kvinner. I tillegg er vi medarrangører på arrangementer i regi av NHO, og vi deltar også på arrangementer i regi av andre. Sjekk ut programmet vårt her!

 8. Nyhet, Bærekraft

  Støtte til kjøp av elektrisk varebil

  Vurderer ditt firma å kjøpe elvarebil? I august åpner Enova en rask og enkel støtteordning hvor du får klimarabatt på kjøpet ditt. Men husk at du må søke om støtte før du bestiller bilen!

 9. Nyhet, Bærekraft

  Ombruk og effektiv bruk av ressurser på agendaen

  BNLs miljøforum inviterte i dag til frokostmøte om sirkulær økonomi. – I dag har vi invitert næringen og samarbeidspartnere som kan bidra til at vi lykkes med overgangen til den sirkulære økonomien, sier Rannveig R. Landet, direktør i miljø og energi for BNL.

 10. Nyhet, Bærekraft

  Frokostmøte: Vil du bli med på å utvikle den sirkulære økonomien i byggenæringen?

  BNLs miljøforum inviterer til frokostmøte  fredag 21. juni på Næringslivets hus. Temaet er hvordan byggenæringen skal lykkes med overgangen til den sirkulære økonomien.