Byggenæringens Landsforening

Innhold

Artikler

Vis filtrering

23 resultater

Type artikkel
Velg område
23 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Offentlig anskaffelser, Politikk

  – En god mulighet til å bli et viktig løft for SMB-bedriftene

  Regjeringens strategi for småbedriftene inneholder gode forslag for å bidra til å gjøre hverdagen enklere for små og mellomstore bedrifter (SMB), men det haster å komme i gang med tiltak for å øke markedet til de seriøse bedriftene, sier Jon Sandnes, adm. dir. i BNL.

 2. Nyhet, Politikk

  Brexit: sjekkliste for bedriftene

  Hvordan skal bedrifter forberede seg på brexit? NHO har utarbeidet en veileder til sine medlemmer, i første omgang for en situasjon der det ikke foreligger en avtale mellom EU og Storbritannia 31. oktober.

 3. Nyhet, Bærekraft, Organisasjon, Politikk, Rekruttering

  Ses vi i Arendal?

  BNL er klar for Arendalsuka og inviterer til et seminar om sirkulær økonomi og et seminar om rekruttering av kvinner. I tillegg er vi medarrangører på arrangementer i regi av NHO, og vi deltar også på arrangementer i regi av andre. Sjekk ut programmet vårt her!

 4. Nyhet, Bærekraft, Klima, Politikk

  Revidert budsjett 2019: Bør prioritere klima enda høyere

  Regjeringen skal bruke mer penger. Da bør klimatiltak prioriteres sterkere, mener BNL.

 5. Nyhet, Bærekraft, Digitalisering, Politikk, Rekruttering, Tall og fakta

  Lønnsomt å satse på kompetanse og ny teknologi

  I årets konjunkturbarometer fra Byggenæringens Landsforening (BNL) trekker bedriftene frem kompetanse som bedriftens viktigste konkurransefortrinn.  Undersøkelsen viser også at ny teknologi gir tids- og kostnadsgevinster og flere bedrifter er på god vei inn i det grønne skiftet.

 6. Nyhet, Politikk

  Ny regjeringsplattform: Offensivt om offentlige anskaffelser

  Regjeringen har økt ambisjonene for offentlige anskaffelser og varsler en mer offensiv næringspolitikk for grønn næringsutvikling. – BNL skal hjelpe regjeringen å fylle det med konkret innhold. Et viktig og effektivt tiltak vil være gjennomføring av MiniDoffin, sier Jon Sandnes, adm. dir. i BNL.

 7. Nyhet, Politikk

  Positivt å styrke Kompetansepluss mener BNL

  I den nye regjeringsplattformen blir blant annet program for opplæring i arbeidslivet gjennom Kompetansepluss-ordningen, styrket.

 8. Nyhet, Politikk Statsbudsjett2019

  Budsjettforliket: Svært uheldig å utvide arbeidsgiverperioden i permitteringsreglverket

  BNL er svært skuffet over at regjeringen endrer permitteringsreglene. – Vi frykter kompetansetap i næringen, sier Jon Sandnes adm. dir. i BNL i en kommentar til budsjettforliket.

 9. Politikk

  Brexit: Sjekkliste for bedrifter

  Hvordan skal bedrifter forberede seg på brexit? NHO har utarbeidet en veileder til sine medlemmer, i første omgang for et «worst case scenario» der det ikke foreligger en avtale mellom EU og Storbritannia den 30. mars 2019.

 10. Nyhet, Politikk, Samferdsel Statsbudsjett2019

  Stort ansvar å for å skape nye bærekraftige arbeidsplasser

  BNL mener regjeringen mangler næringspolitiske byggherreambisjoner for hvordan investeringene i samferdsel skal styrke nasjonal konkurransekraft. Dette var hovedbudskapet under budsjetthøringen i Stortinges Transport- og kommunikasjonkomité.