Byggenæringens Landsforening

Innhold

Artikler

Vis filtrering

114 resultater

Type artikkel
Velg område
114 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Politikk, Tall og fakta

  Noen piler peker feil vei

  I NHOs medlemsundersøkelse er det flere bedrifter som melder om lavere etterspørsel og kansellering av ordre enn i august. – Selv om aktiviteten fortsatt er god for mange, er det nok en økt bekymring knyttet til høsten og hva som blir langtidsvirkningene av koronakrisen, sier Jon Sandnes, adm.dir. i BNL.

 2. Nyhet, Energieffektivisering, Politikk

  Hva er neste trekk for byggenæringen?

  NHO har lansert rapporten «Neste trekk - veikart for fremtidens næringsliv. Veikartet viser hvordan Norge skal komme ut av krisen og inn i en digital, global og grønnere fremtid med konkurransedyktige bedrifter og trygge arbeidsplasser i hele landet. Et åpenbart lønnsomt trekk er å begynne å investere i energieffektivisering og renovering.

 3. Nyhet, Politikk

  Hilde Widerøe Wibe ny daglig leder i Norske Trevarer

  Styret i Norske Trevarer har ansatt Hilde Widerøe Wibe (47) som ny daglig leder. Widerøe Wibe starter i jobben 1. oktober.

 4. Nyhet, Bærekraft, Politikk

  – Vi må bruke mindre ressurser og utnytte bedre de ressursene vi har

  Circularity Gap Report slår fast at Norge er et svært lite sirkulært land. – Bygg og infrastruktur krever stort forbruk av materialer og har vesentlig betydning for sirkulariteten.  Vi må bygge med kvalitet og for en lang levetid, sier Rannveig R. Landet, direktør for energi og miljø i BNL.

 5. Nyhet, Politikk, Arbeidsliv korona

  Permitteringsreglene forlenges

  NHO er svært fornøyd med at regjeringen utvider permitteringsordningen fra 26 til 52 uker.

 6. Nyhet, Klima, Politikk, Tall og fakta korona

  Møteplass Oslo august 2020

  Kan vi bygge oss ut av koronakrisen? Og kan krisen faktisk bidra til å gjøre bygg- og anleggsnæringen mer klimavennlig? Det er sentrale temaer på "Møteplass Oslo" onsdag 12 august som er sensommerens store møteplass etter at Arendalsuka ble avlyst.

 7. Nyhet, Politikk korona

  Oppdaterte reiseråd 30. juli 2020

  Reisende fra Belgia må i karantene i 10 dager ved innreise til Norge fra og med 1. august.

 8. Nyhet, Politikk korona

  Endringer i UDs reiseråd fra og med 25. juli

  Utenriksdepartementet fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til Spania og Andorra. Samtidig frarådes ikke lenger reiser til Ungarn og regionene Kalmar, Östergötland, Örebro og Värmland i Sverige. Endringene gjelder fra og med midnatt, natt til lørdag 25. juli.

 9. Nyhet, Politikk, Utdanning korona, revidert nasjonalbudsjett

  Flere kan ta fagskole i 2020

  Fagskolene har i flere år hatt en solid vekst i antall studieplasser. Det er svært positivt at det kommer midler til 1500 nye studieplasser fra høsten av, sier Jørgen Leegaard, samfunnspolitisk direktør i BNL.

 10. Nyhet, Politikk

  Regelendringer 1. juli 2020

  Det iverksettes regelendringer på Finansdepartementets ansvarsområde fra 1. juli 2020. Oversikten inneholder også viktige regelendringer som er blitt vedtatt i løpet av våren.