Byggenæringens Landsforening

Innhold

Artikler

Vis filtrering

63 resultater

Type artikkel
Velg område
63 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Rekruttering, Utdanning

  BNL-sjefen fikk Ingeborg-prisen 2020

  Adm. direktør Jon Sandnes i BNL fikk Ingeborg-prisen 2020 i anledning Ingeborg-nettverkets digitale fag og inspirasjonsdag. Styreleder i Ingeborg-nettverket, Eli Hermine Heyerdahl Eide, takket blant annet Sandnes for at han har vist vei overfor andre ledere når det gjelder bevissthet rundt kjønnsbalanse i byggebransjen.

 2. Nyhet, Politikk, Utdanning Statsbudsjett 2021, statsbudsjett

  Statsbudsjett 2021: Viktig satsing på kompetansebygging

  - Regjeringen legger fram mange gode forslag til tiltak i utdanningsløft for 2021, sier Jørgen Leegaard, direktør for samfunnspolitikk i BNL.

 3. Nyhet, Digitalisering, Utdanning

  Gratis etterutdanning for ansatte, permitterte og ledige

  I oktober så åpnes det opp for etterutdanning i digitalisering for fagarbeidere. – Vi håper at mange vil benytte seg av muligheten til sikre seg relevant kompetansepåfyll, sier Jørgen Leegaard, direktør for samfunnspolitikk i BNL.

 4. Nyhet, Rekruttering, Utdanning

  Nytt skoleår - velkommen til byggenæringen!

  Etter en lang sommerferie er det mange ungdom som begynner på yrkesfaglig utdanning rettet mot byggenæringen denne uken. – Gratulerer til alle for et godt valg og velkommen til byggenæringen, sier Jørgen Leegaard, direktør i samfunnspolitikk.

 5. Nyhet, Utdanning

  Nye lærerplaner på høring

  Utkast på læreplaner for Vg2 og Vg3 for bygg og anleggsteknikkfagene er nå lagt ut høring. – Frist for å gi innspill er 15. november 2020. Det er viktig at alle som er interessert, gir tilbakemeldinger, sier Jørgen Leegaard, samfunnspolitisk direktør i BNL.

 6. Nyhet, Utdanning

  BNLs innspill til Liedutvalget og Opplæringslovutvalget

  BNL har levert høringssvar til Kunnskapsdepartementet på to omfattende offentlige høringer som vil få stor betydning for fremtidens videregående skole og fagutdanning. – Jeg er glad for at BNL har samlet seg om innspill både til Liedutvalget og Opplæringsutvalget, sier Jørgen Leegaard, samfunnspolitisk direktør i BNL.

 7. Nyhet, Politikk, Utdanning korona, revidert nasjonalbudsjett

  Flere kan ta fagskole i 2020

  Fagskolene har i flere år hatt en solid vekst i antall studieplasser. Det er svært positivt at det kommer midler til 1500 nye studieplasser fra høsten av, sier Jørgen Leegaard, samfunnspolitisk direktør i BNL.

 8. Nyhet, Utdanning korona

  Gratis etterutdanning for ansatte, permitterte og ledige

  I august og oktober så åpnes det opp for etterutdanning i digitalisering for fagarbeidere. – Vi håper at mange vil benytte seg av muligheten til sikre seg relevant kompetansepåfyll, sier Jørgen Leegaard, direktør for samfunnspolitikk i BNL.

 9. Nyhet, Utdanning korona

  850 millioner til utdanningsløftet

  I regjeringens krisepakke som ble lagt frem 29. mai foreslås det 850 millioner kroner til tiltak som blant annet skal gjøre det mulig for flere å fullføre videregående opplæring og gi flere læreplasser.

 10. Nyhet, Rekruttering, Utdanning kib

  BNL samarbeider med Oslo kommune om mer mangfold i byggenæringen

  I dag signerte Oslo kommune og Byggenæringens Landsforening en avtale om å jobbe for økt rekruttering og større mangfold i byggenæringen.