Artikler

Vis filtrering

68 resultater

Type artikkel
Velg område
68 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. BNL søker kompetansedirektør

  Byggenæringens landsforening (BNL) søker en strategisk og samlende direktør som kan bidra til å definere, utvikle og realisere ambisjonene for BNLs kompetansepolitikk. Det innebærer å være pådriver for en helhetlig og effektiv kompetansepolitikk gjennom å arbeide kunnskapsbasert, løfte fram relevante problemstillinger og være en synlig aktør på feltet.

 2. Kvinnfolkarbeid, også i byggenæringen!

  I det likestilte Norge er arbeidslivet fortsatt svært kjønnsdelt. Mange bedrifter jobber aktivt for å rekruttere flere kvinner. Utfordringen i flere bransjer er at kvinnene bedriftene leter etter, ikke finnes. Dette gjelder ikke minst innen byggenæringen.

 3. Jenter – bli kjent med byggenæringen!

  Byggenæringen er en arbeidsplass der du er sikret jobb i uoverskuelig fremtid. Vi ønsker at vår næring skal kunne rekruttere og velge blant de beste. Da må flere jenter kjenne til hvor spennende det er å jobbe i byggenæringen, og søke yrkesfag.

 4. Oslo kommune vil trigge jenter til å velge byggfag

  Oslo kommune vil trigge interessen blant ungdom, og åpne øynene deres for at bygg- og anleggsteknikk er et reelt yrkesvalg. Kampanjen er et av tiltakene i et større samarbeid mellom Kultur- og idrettsbygg, Utdanningsetaten og Byggenæringens Landsforening, hvor målet et å jobbe sammen for økt rekruttering og større mangfold i byggenæringen.