Byggenæringens Landsforening

Innhold

Artikler

Vis filtrering

6 resultater

Type artikkel
Velg område
6 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Innovasjon og forskning

  Leverandørkonferanse, utslippsfrie bygge- og anleggsplasser

  Er du leverandør av anleggsmaskiner og byggeplassløsninger med ønske om et større marked? Du får presentere dine løsninger. Er du innkjøper eller fagansvarlig med ansvar for å nå myndighetenes klimakrav og miljømål? Du får kjennskap til flere muligheter.

 2. Nyhet, Innovasjon og forskning

  Workshop om prestasjonsmåling

  SINTEF og NTNU arrangerer workshop 27. februar 12:00-15:30 (Starter med lunsj kl 11:30) om prestasjonsmåling og utnyttelse av data fra bygging/produksjon.

 3. Nyhet, Innovasjon og forskning

  Hvorfor trenger byggenæringen en 21-prosess?

  Leder av BAE-rådet og BNLs sjef Jon Sandnes stilte spørsmålet om hvorfor byggenæringen trenger en 21-prosess, på BAE-rådets årlige nyttårsjazz. – Klimautfordringene kommer stadig høyere opp på agendaen og det haster å få på plass en god FoU-prosess for å bidra til å løse samfunnsutfordringene, sier han.

 4. Nyhet, Innovasjon og forskning

  Gode løsninger for sirkulære og bærekraftige bygg søkes!

  Innovasjon Norge inviterer nå til en innovasjonskonkurranse for byggenæringen i forbindelse med Byggedagene 2020, som arrangeres 25. og 26. mars.

 5. Nyhet, Innovasjon og forskning

  BNLs innspill til gjennomgang av det næringsrettede virkemiddelapparatet

  – BNL er spesielt opptatt av at virkemiddelapparatet blir innrettet slik at det er tilpasset norsk bedriftsstruktur og med målrettet innsats for å nå samfunnsmål, sier Rannveig R. Landet, direktør for energi- og miljø i BNL.

 6. Politisk sak, Innovasjon og forskning

  Produktivitet: Måleprosjekt anbefaler å ta i bruk presentasjonsmåling

  Konklusjonen er klar fra prosjektet Prestasjonsmåling i norsk BAE-næring (måleprosjektet). Målesystemet som er testet ut egner seg godt i Norge.