Artikler

Vis filtrering

18 resultater

Type artikkel
Velg område
18 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Bli med på plastløftet!

  EU har satt høye mål for hvor mye plast som skal gjenvinnes den neste årene. Innen 2030 skal 55% av all plast gjenvinnes. For å hjelpe Grønt Punkt Norges medlemmer å nå dette målet, er Plastløftet etablert.

 2. Webinar om plastemballasje i byggenæringen

  Byggenæringen bruker mye plastemballasje. Emballering er nødvendig for å minimere skader og svinn på materialer og sikre en fuktsikker byggeprosess, men bruken av plast må optimaliseres til bruk kun der den er nødvendig. Meld deg på Grønn Punkt Norges webinar den 28. januar kl 10 - 12 om plastemballasje i byggenæringen

 3. Kunnskapen om asbest må ikke gå i glemmeboken

  NRK Sørlandet publiserte nylig en sak hvor unge håndverkeres kunnskap om asbest ble etterlyst. – Dette er en påminnelse om at nye arbeidstakere må få del i kjent bransjekunnskap, sier Rannveig R. Landet, direktør for miljø og energi i BNL.

 4. Meld deg på Byggavfallskonferansen 2020

  Byggavfallskonferansen 2020 arrangeres i Oslo kongressenter 4. og 5. februar. Hovedtemaene er avfallsforebygging og materialgjenvinning. – Det har blitt et spennende program og vi forventer høy deltakelse i år også, sier Rannveig Landet, direktør for energi og miljø i BNL som er en av arrangørene til konferansen.

 5. BNLs analyse av sirkulær økonomi

  BNLs miljøforum har utarbeidet en analyse av den sirkulære økonomien for bygg, anlegg og eiendom. – Vi har blant annet sett på hvilke tiltak som må settes inn og hvordan disse tiltakene er plassert miljømessig i forhold til hverandre, sier Rannveig R. Landet, direktør for miljø- og energipolitikk i BNL.