Byggenæringens Landsforening

Innhold

Artikler

Vis filtrering

17 resultater

Type artikkel
Velg område
17 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Organisasjon

  På god vei til å stake ut ny kurs for BNL

  Styreleder Haakon Tronrud og nestleder Torkild Korsnes i BNL har brukt tiden etter sommerferien til å snakke med alle bransjedirektører og styreledere om veien videre for BNL etter at Byggmesterforbundet medelte i juni at organisasjonen melder seg ut. – Vi opplever at vi har fått et godt grunnlag for å meisle ut ny strategi for 2021 i godt samarbeid med bransjene, sier Tronrud.

 2. Nyhet, Organisasjon

  Følg byggedagene live

  Onsdag 24. juni ble det arrangert en komprimert digital utgave av Byggedagene 2020 på Doga, og her deltar blant annet BNLs Jon Sandnes og kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup. Du kan følge arrangementet gratis her via denne artikkelen på bygg.no.

 3. Nyhet, Organisasjon

  Byggmesterforbundet ut av BNL

  På Byggmesterforbudets landsmøte ble det vedtatt å melde forbundet ut av BNL. Det ble også gitt klarsignal til styret i Byggmesterforbundet om å starte en prosess med NHO for å få etablert en egen landsforening for bygghåndsverksfagene.

 4. Nyhet, Organisasjon

  BNLs generalforsamling 2020

  Årets generalforsamling i BNL ble for første gang gjennomført digitalt på Teams 9. juni 2020. dag Andresen gikk av som styreleder i BNL og Haakon Tronrud (Norsk Eiendom) ble valgt til ny.

 5. Nyhet, Organisasjon

  Tidligere Ap-byråd blir ny sjef for Norsk Eiendom

  Tone Tellevik Dahl tar med toppledererfaring fra politikk og akademia, når hun blir administrerende direktør for bransjeforeningen Norsk Eiendom.

 6. Nyhet, Organisasjon

  Ny fagsjef HMS/advokat

  Anita Hegg er ansatt som fagsjef HMS/advokat i BNLs arbeidsgiveravdeling. Hun vil få ansvar for BNLs HMS-område, i tillegg til å arbeide med arbeidsrettslige problemstillinger, herunder forhandlinger.

 7. Nyhet, Organisasjon

  Hurra for Bygg og Bevar 10 år!

  I ti år har Bygg og Bevar bidratt til å spre kunnskap om hvordan de gamle husene skal vedlikeholdes og settes i stand. – Bevaring er fremtiden, sier Christel E. Wigen Grøndahl, daglig leder i Bygg og Bevar.

 8. Nyhet, Bærekraft, Organisasjon, Politikk, Rekruttering

  Ses vi i Arendal?

  BNL er klar for Arendalsuka og inviterer til et seminar om sirkulær økonomi og et seminar om rekruttering av kvinner. I tillegg er vi medarrangører på arrangementer i regi av NHO, og vi deltar også på arrangementer i regi av andre. Sjekk ut programmet vårt her!

 9. Nyhet, Digitalisering, Organisasjon digitaltveikart2.0

  Jon Karlsen skal lede arbeidet med det digitale veikartet

  Byggenæringens aktører har sammen tatt initiativet til etableringen av det digitale veikartet – som styres av BNL. Nå har BNL ansatt tidligere Glava-sjef Jon Karlsen til å lede arbeidet med å få til en felles digitalisering av byggenæringen.

 10. Nyhet, Organisasjon

  Ny politisk seniorrådgiver i BNL

  Fra 3. juni er Maria Bjørnsen ansatt i BNL som politisk seniorrådgiver. Hun skal bidra til å styrke det næringspolitiske arbeidet på BNLs samfunnspolitiske avdeling.