Byggenæringens Landsforening

Innhold

Artikler

Vis filtrering

13 resultater

Type artikkel
Velg område
13 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Organisasjon

  Tidligere Ap-byråd blir ny sjef for Norsk Eiendom

  Tone Tellevik Dahl tar med toppledererfaring fra politikk og akademia, når hun blir administrerende direktør for bransjeforeningen Norsk Eiendom.

 2. Nyhet, Organisasjon

  Ny fagsjef HMS/advokat

  Anita Hegg er ansatt som fagsjef HMS/advokat i BNLs arbeidsgiveravdeling. Hun vil få ansvar for BNLs HMS-område, i tillegg til å arbeide med arbeidsrettslige problemstillinger, herunder forhandlinger.

 3. Nyhet, Organisasjon

  Hurra for Bygg og Bevar 10 år!

  I ti år har Bygg og Bevar bidratt til å spre kunnskap om hvordan de gamle husene skal vedlikeholdes og settes i stand. – Bevaring er fremtiden, sier Christel E. Wigen Grøndahl, daglig leder i Bygg og Bevar.

 4. Nyhet, Bærekraft, Organisasjon, Politikk, Rekruttering

  Ses vi i Arendal?

  BNL er klar for Arendalsuka og inviterer til et seminar om sirkulær økonomi og et seminar om rekruttering av kvinner. I tillegg er vi medarrangører på arrangementer i regi av NHO, og vi deltar også på arrangementer i regi av andre. Sjekk ut programmet vårt her!

 5. Nyhet, Digitalisering, Organisasjon digitaltveikart2.0

  Jon Karlsen skal lede arbeidet med det digitale veikartet

  Byggenæringens aktører har sammen tatt initiativet til etableringen av det digitale veikartet – som styres av BNL. Nå har BNL ansatt tidligere Glava-sjef Jon Karlsen til å lede arbeidet med å få til en felles digitalisering av byggenæringen.

 6. Nyhet, Organisasjon

  Ny politisk seniorrådgiver i BNL

  Fra 3. juni er Maria Bjørnsen ansatt i BNL som politisk seniorrådgiver. Hun skal bidra til å styrke det næringspolitiske arbeidet på BNLs samfunnspolitiske avdeling.

 7. Nyhet, Organisasjon

  Jøns Sjøgren blir ny leder av Byggevareindustriens Forening

  Jøns Sjøgren går inn som ny leder av Byggevareindustriens Forening etter Øyvind Skarholt.

 8. Nyhet, Organisasjon

  BNLs generalforsamling 2019

  Årets generalforsamling gikk av stabelen tirsdag. Dag Andresen (EBA/Veidekke) ble da gjenvalgt som styreleder i BNL. Han får med seg Haakon Tronrud (Tronrud Eiendom/Norsk Eiendom) som nestleder.

 9. Nyhet, Organisasjon

  Samlet topplederne for å samle hele næringen

  Oppdaterte og like tall for næringen, FNs bærekraftsmål, politiske prioriteringer og en samlet næring, det er det BNL-direktør Jon Sandnes ønsker at den nye topplederforumet Sammen2020 skal enes om.

 10. Nyhet, Organisasjon

  To nye advokater til BNL

  Advokatene Eirik Utstumo og Thorkil H. Aschehoug er ansatt i BNLs arbeidsgiveravdeling. De hadde sine første arbeidsdager i BNL i dag.