Artikler

Vis filtrering

31 resultater

Type artikkel
Velg område
31 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Kvifor vere medlem av BNL Håndverk?

  BNL Håndverk – ei trygg hamn for deg og di bedrift! Her er informasjon om NHO og BNL, og om det tilbodet BNL ønskjer å gi bygg- og malarmeistrar som framleis vil vere med i eit større, fagleg fellesskap.

 2. BNL søker kompetansedirektør

  Byggenæringens landsforening (BNL) søker en strategisk og samlende direktør som kan bidra til å definere, utvikle og realisere ambisjonene for BNLs kompetansepolitikk. Det innebærer å være pådriver for en helhetlig og effektiv kompetansepolitikk gjennom å arbeide kunnskapsbasert, løfte fram relevante problemstillinger og være en synlig aktør på feltet.

 3. BNL 2025: – Godt fundament for fremtiden

  Styreleder Haakon Tronrud er konstituert som leder av BNL fra 2. juni frem til ny leder er på plass. – Min oppgave er å sørge for stø kurs for BNL-skuta fremover, og at BNL forblir relevant for medlemmene og omgivelsene.

 4. – Langdistanseløp løpes best sammen med andre

  I åtte og et halvt år har Jon Sandnes ledet BNL. Nå skal han ta med seg sin kompetanse og kunnskap til NHO, for å lede et prosjekt på lønn og tariff. – Det er helt klart vemodig å forlate BNL-skuta, samtidig forlater jeg en organisasjon og næring som jeg alltid har vært stolt av og som har gitt meg mye energi, sier Jon Sandnes.