Byggenæringens Landsforening

Innhold

Artikler

Vis filtrering

522 resultater

Type artikkel
Velg område
522 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Lønn & Tariff, Lønnsoppgjør

  Brudd i frontfaget

  Det er brudd i forhandlingene for frontfagsoppgjøret. Det var Fellesforbundet som begjærte forhandlingene mellom partene for avsluttet mandag 3. august. Dermed er det klart at Fellesforbundet og Norsk Industri må ha hjelp fra Riksmekleren for å komme videre.

 2. Nyhet, Lønn & Tariff, Lønnsoppgjør

  Oppstart forhandlinger høsten 2020

  Tarifforhandlingene mellom BNL og Fellesforbundet starter opp 6 august for Fellesoverenskomsten for byggfag. Lønnsoppgjøret skulle opprinnelig gjennomføres i mars, men ble utsatt på grunn av koronasituasjonen.

 3. Nyhet, Avfall

  Ny forskrift om bruk av betong og tegl fra riving og sanering

  Fra 1. juli 2020 gjelder et nytt kapittel i avfallsforskriften som tydeliggjør hvordan man sanerer og gjenvinner betong. Det foreligger også en ny veiledning fra Miljødirektoratet for bruk av betong og tegl fra riveprosjekter.

 4. Nyhet, Politikk korona

  Oppdaterte reiseråd 30. juli 2020

  Reisende fra Belgia må i karantene i 10 dager ved innreise til Norge fra og med 1. august.

 5. Nyhet, Lønn & Tariff, Lønnsoppgjør

  Frontfaget gjenopptar forhandlingene

  Fellesforbundet og Norsk Industri gjenopptar tarifforhandlingene mandag 3. august. Lønnsoppgjøret skulle opprinnelig gjennomføres i mars, men ble utsatt på grunn av koronasituasjonen.

 6. Nyhet, HMS, Arbeidsliv

  Nyttig info - ekspert bistand i vanskelige fraværssaker

  Du som arbeidsgiver kan få støtte i arbeidet med å redusere og forebygge sykefravær digitalt eller fra NAV Arbeidslivssenter. Vi har samlet noen nyttige lenker og info til deg som trenger støtte til å forebygge og redusere fravær i din bedrift.

 7. Nyhet, HMS, Arbeidsliv

  Endringer i arbeidsmiljøforskriftene

  1. juli trådte flere endringer i arbeidsmiljøforskriftene i kraft. De seks arbeidsmiljøforskriftene utdyper kravene i arbeidsmiljøloven, og har regelverkskrav som gjelder for de aller fleste virksomheter i Norge.

 8. Nyhet, Arbeidsliv

  Endringer i lover og forskrifter fra 1. juli 2020 på Arbeids- og sosialdepartementets områder

  Her er en oversikt over regelendringer fra 1. juli 2020 på Arbeids- og sosialdepartementets ansvarsområder.

 9. Nyhet, Innovasjon og forskning

  Leverandørkonferanse, utslippsfrie bygge- og anleggsplasser

  Er du leverandør av anleggsmaskiner og byggeplassløsninger med ønske om et større marked? Du får presentere dine løsninger. Er du innkjøper eller fagansvarlig med ansvar for å nå myndighetenes klimakrav og miljømål? Du får kjennskap til flere muligheter.

 10. Nyhet, Politikk korona

  Endringer i UDs reiseråd fra og med 25. juli

  Utenriksdepartementet fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til Spania og Andorra. Samtidig frarådes ikke lenger reiser til Ungarn og regionene Kalmar, Östergötland, Örebro og Värmland i Sverige. Endringene gjelder fra og med midnatt, natt til lørdag 25. juli.