Byggenæringens Landsforening

Innhold

Artikler

Vis filtrering

13 resultater

Type artikkel
Velg område
13 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Digitalisering

  Digitalt veikart 2.0 startes opp

  Jon Karlsen er engasjert av BNL i prosjektstilling for å lede arbeidet organiseringen av det videre arbeidet med digitalisering/industrialisering av hele byggenæringen.

 2. Nyhet, Digitalisering

  Utvikling av norske datamaler for byggevarer

  Boligprodusentene har samlet en gjeng studenter på Næringslivets hus denne sommeren. Oppgave er å strukturere byggevareinformasjon slik at den kan bli maskinlesbar. – Dette er et viktig steg i digitaliseringsarbeidet for byggenæringen, sier Per Jæger, adm. dir. i Boligprodusentene.

 3. Nyhet, Digitalisering, Organisasjon

  Jon Karlsen skal lede arbeidet med det digitale veikartet

  Byggenæringens aktører har sammen tatt initiativet til etableringen av det digitale veikartet – som styres av BNL. Nå har BNL ansatt tidligere Glava-sjef Jon Karlsen til å lede arbeidet med å få til en felles digitalisering av byggenæringen.

 4. Nyhet, Bærekraft, Digitalisering, Politikk, Rekruttering, Tall og fakta

  Lønnsomt å satse på kompetanse og ny teknologi

  I årets konjunkturbarometer fra Byggenæringens Landsforening (BNL) trekker bedriftene frem kompetanse som bedriftens viktigste konkurransefortrinn.  Undersøkelsen viser også at ny teknologi gir tids- og kostnadsgevinster og flere bedrifter er på god vei inn i det grønne skiftet.

 5. Nyhet, Digitalisering

  Søk om tilskudd til fleksible videreutdanningstilbud i digital kompetanse

  Kompetanse Norge lyser ut tilskuddsmidler på totalt 35 millioner kroner til utvikling av fleksible videreutdanningstilbud i digital kompetanse. Utdanningstilbudet skal rette seg mot bedrifter og arbeidstakere som har behov for mer kompetanse som følge av digitalisering, og søknadsfristen er 6. mai.

 6. Nyhet, Digitalisering

  EBA inviterer til Entreprenørdagen og generalforsamling 23 mai

  Nå er det mulig å melde seg på til Entreprenørdagen 2019. Årets tema er Teknologi som muliggjører.

 7. Nyhet, Arbeidslivskriminalitet, Digitalisering

  Viktig forenklings- og seriøsitetstiltak

  BNL støtter Finans Norges forslag om at Finansdepartementet må fastsette en hjemmel som gir pensjonsleverandørene anledning til å hente ut lønnsinformasjon direkte fra a-ordningen. – Dette er en effektivisering og forenkling for bedriftene som regjeringen må prioritere, sier Jon Sandnes, adm. dir. i BNL.

 8. Nyhet, Digitalisering

  Foreningen Samarbeid for digitalisering søker en digitaliseringsrådgiver

  Foreningen Samarbeid for digitalisering søker etter en nøkkelspiller som skal lede næringen gjennom det digitale skiftet med god støtte fra en samlet næring og verdikjede.

 9. Nyhet, Digitalisering

  Sekretariatet for foreningen Samarbeid for digitalisering legges til BNL

  Den nyetablerte foreningen får gjennom avtalen med BNL en «flying start» på realisering av foreningens formål, sier styreleder i foreningen Leif Øie

 10. Politisk sak, Digitalisering

  Digitalisering

  Digitalisering er en av dagens globale megatrender, som omformer samfunn og næringer. Både privat og offentlig sektor står overfor store utfordringer innen bærekraft og produktivitet, hvor digitaliseringen utgjør en stor del av svarene.