Byggenæringens Landsforening

Innhold

Artikler

Vis filtrering

9 resultater

Type artikkel
Velg område
9 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Arbeidslivskriminalitet

  Arendalsuka: - Svært gledelig revitalisering av seriøsitetsarbeidet

  Seriøsitetsprosjektet i byggenæringen har vært en døråpner for både HMS-kort og Startbank. Nå gjenoppstår prosjektet i ny drakt innenfor Samarbeid mot svart økonomi.

 2. Nyhet, Arbeidslivskriminalitet

  Nytt tiltak mot arbeidslivskriminalitet

  – Vi må stoppe de som stjeler fra felleskapet, sier Nina Melsom. Nå lanserer NHO et eget e-læringsverktøy slik at bedriftene kan hindre at kriminelle kommer inn i innkjøpskjeden.

 3. Nyhet, Arbeidslivskriminalitet, Digitalisering

  Viktig forenklings- og seriøsitetstiltak

  BNL støtter Finans Norges forslag om at Finansdepartementet må fastsette en hjemmel som gir pensjonsleverandørene anledning til å hente ut lønnsinformasjon direkte fra a-ordningen. – Dette er en effektivisering og forenkling for bedriftene som regjeringen må prioritere, sier Jon Sandnes, adm. dir. i BNL.

 4. Nyhet, Arbeidslivskriminalitet

  Ni forslag til digital sikkerhet

  Bedrifters vern mot digitale trusler er et av temaene som tas opp på årskonferansen "Vi og verden". I den forbindelse kommer NHO med forslag til ny politikk for digital trygghet.

 5. Nyhet, Arbeidslivskriminalitet

  Bedre informasjonsutveksling

  21. desember trådte endringer i personopplysningsloven i kraft. - Med disse endringene gis offentlige myndigheter, som arbeider for forebygge og avdekke kriminalitet i arbeidslivet, større mulighet til å utveksle personopplysninger, sier Jon Sandnes, adm. dir. i BNL.

 6. Nyhet, Arbeidslivskriminalitet

  Sikkerhetskonferansen 2018

  Årets konferanse går av stabelen den 20. september på Edderkoppen i Oslo og temaer på årets konferanse er informasjonssikkerhet, kriminalitetsbildet og sikkerhet internasjonalt.

 7. Nyhet, Arbeidslivskriminalitet

  Direktørsvindel - det angår deg også

  Eposten fra sjefen ser tilsynelatende både viktig og riktig ut. – Kan du foreta en internasjonal bankoverføring i dag? Kan du stole på at denne virkelig ER fra sjefen?

 8. Nyhet, Arbeidslivskriminalitet, Lover og regler, Politikk

  Endelig vil regjeringen lempe på taushetsplikten

  – Det er svært positivt at Regjeringen vil lempe på en taushetsplikt som hindrer offentlige etater fra å dele viktig informasjon som kan avsløre grov arbeidslivskriminalitet. Dette er noe vi også har bedt om lenge, sier Jon Sandnes i BNL.