Byggenæringens Landsforening

Innhold

Artikler

Vis filtrering

11 resultater

Type artikkel
Velg område
11 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Arbeidslivskriminalitet, Seriøsitet

  En av fem bedrifter rammet av tyverier fra byggeplass

  En av fem bedrifter i den utførende delen av byggenæringen er blitt rammet av tyverier fra byggeplass det siste halvåret. Det viser en fersk spørreundersøkelse som Byggenæringens Landsforening (BNL) har gjennomført. – Tyverier fra byggeplasser er et stort problem for næringen, sier Jon Sandnes, adm. dir. i BNL.

 2. Nyhet, Arbeidslivskriminalitet, Seriøsitet

  Revidert tyveriveileder fra BNL

  Tyverier i byggenæringen har vært og forstatt er en stor utfordring. I denne veilederen har BNL samlet tips og råd om hvordan bedriften kan jobbe strategisk for å unngå tyveri og praktsike råd for sikring av verdier.

 3. Nyhet, Arbeidslivskriminalitet

  Arendalsuka: - Svært gledelig revitalisering av seriøsitetsarbeidet

  Seriøsitetsprosjektet i byggenæringen har vært en døråpner for både HMS-kort og Startbank. Nå gjenoppstår prosjektet i ny drakt innenfor Samarbeid mot svart økonomi.

 4. Nyhet, Arbeidslivskriminalitet

  Nytt tiltak mot arbeidslivskriminalitet

  – Vi må stoppe de som stjeler fra felleskapet, sier Nina Melsom. Nå lanserer NHO et eget e-læringsverktøy slik at bedriftene kan hindre at kriminelle kommer inn i innkjøpskjeden.

 5. Nyhet, Arbeidslivskriminalitet, Digitalisering

  Viktig forenklings- og seriøsitetstiltak

  BNL støtter Finans Norges forslag om at Finansdepartementet må fastsette en hjemmel som gir pensjonsleverandørene anledning til å hente ut lønnsinformasjon direkte fra a-ordningen. – Dette er en effektivisering og forenkling for bedriftene som regjeringen må prioritere, sier Jon Sandnes, adm. dir. i BNL.

 6. Nyhet, Arbeidslivskriminalitet

  Ni forslag til digital sikkerhet

  Bedrifters vern mot digitale trusler er et av temaene som tas opp på årskonferansen "Vi og verden". I den forbindelse kommer NHO med forslag til ny politikk for digital trygghet.

 7. Nyhet, Arbeidslivskriminalitet

  Bedre informasjonsutveksling

  21. desember trådte endringer i personopplysningsloven i kraft. - Med disse endringene gis offentlige myndigheter, som arbeider for forebygge og avdekke kriminalitet i arbeidslivet, større mulighet til å utveksle personopplysninger, sier Jon Sandnes, adm. dir. i BNL.

 8. Nyhet, Arbeidslivskriminalitet

  Sikkerhetskonferansen 2018

  Årets konferanse går av stabelen den 20. september på Edderkoppen i Oslo og temaer på årets konferanse er informasjonssikkerhet, kriminalitetsbildet og sikkerhet internasjonalt.

 9. Nyhet, Arbeidslivskriminalitet

  Direktørsvindel - det angår deg også

  Eposten fra sjefen ser tilsynelatende både viktig og riktig ut. – Kan du foreta en internasjonal bankoverføring i dag? Kan du stole på at denne virkelig ER fra sjefen?