Byggenæringens Innovasjonspris 2021

Nyhet, Innovasjon og forskning

Publisert

Byggenæringens innovasjonspris er en konkurranse hvor hensikten er å fremheve innovasjon.

Bygg Reis Deg inviterer samtlige aktører i norsk byggenæring til å melde seg på konkurransen om Byggenæringens Innovasjonspris 2021. Hensikten med konkurransen er å fremheve innovative firmaer, organisasjoner eller team som bidrar til økt konkurransekraft og verdiskapning i norsk byggenæring.

Prisen deles ut til et firma/organisasjon eller et team som har gjort en særlig innsats når det gjelder innovasjon knyttet til prosesser, produkter og tjenester samt bidratt til en mer bærekraftig og konkurransedyktig byggenæring.

Løsningen skal være i funksjon og kunne dokumentere økt konkurransekraft og verdiskapning. Vi ser at det er mye godt innovasjonsarbeid blant våre medlemmer i ulike bransjer som fortjener økt oppmerksomhet.

Vi oppfordrer herved samtlige medlemmer i BNLs bransjer om å vurdere å melde seg på konkurransen om Byggenæringens Innovasjonspris 2021. Konkurransen er åpen for alle og det koster ingenting å delta. Innleveringsfrist er 1. juni 2021. Juryen vil evaluere seg frem til 8 kandidater, som får anledning til å presentere sin løsning i møte med juryen 22.september. Vinneren kåres under Byggenæringens Innovasjonskonferanse i forbindelse med Bygg Reis Deg, fredag 22.oktober 2021.

Legg inn din søknad her: