Byggenæringens Landsforening

Innhold

To nye advokater til BNL

Nyhet, Organisasjon

Publisert

Eirik Utstumo og Thorkil H. Aschehoug er ansatt i BNLs arbeidsgvieravdeling. De hadde sine første arbeidsdager i BNL i dag.

Eirik Utstumo og Thorkil H. Aschehoug er ansatt i BNLs arbeidsgiveravdeling. Foto: BNL.

Advokatene Eirik Utstumo og Thorkil H. Aschehoug er ansatt i BNLs arbeidsgiveravdeling. De hadde sine første arbeidsdager i BNL i dag.

– Vi er svært fornøyd med å få Eirik og Torkil med på laget, og ser frem til å trekke veksler på deres kompetanse og erfaring i vårt daglige virke på avdelingen, sier Siri Bergh, direktør for arbeidsgiverpolitikk og HMS.

Ny advokat og forhandler

Eirik Utstumo skal jobbe som advokat og forhandler. Han har bred arbeidsrettslig erfaring, både fra advokatfirma, organisasjon og statlig sektor.  Han kommer fra stilling som seniorrådgiver i Arbeidsgiverpolitisk avdeling i Kommunal- og moderniseringsdepartementet. Her har han arbeidet innenfor hele det statlige området når det gjelder arbeidsrettslige problemstillinger og forhandlinger. Han har i tillegg bl.a. jobbet som advokat med arbeidsrett som spesialfelt i Advokatfirmaet Storeng, Beck og Due Lund, samt for Advokatfirmaet Salomon Johansen. Han har også arbeidet i Forskerforbundet og har dermed også organisasjonsmessig erfaring på området.

 

Ny advokat og HMS-ansvarlig

Thorkil H. Aschehoug er også ansatt som advokat i BNLs arbeidsgiveravdeling. Han vil også få ansvar for BNLs HMS-område, i tillegg til å arbeide med arbeidsrettslige problemstillinger, herunder forhandlinger. Thorkil kommer fra stilling som senioradvokat i Advokatfirmaet Grettes arbeidslivsavdeling. Han har også tidligere arbeidet i Arbeidstilsynet og har erfaring som organisasjonsadvokat. Thorkild har derfor bred erfaring med arbeidsrett, problemstillinger knyttet til arbeidslivskriminalitet og HMS/SHA.