Byggenæringens Landsforening

Innhold

BNL-advokatene hjelper deg – meld deg på kurs!

Hver eneste dag er det mange som ringer våre advokater og fagpersoner om arbeidsrettslige spørsmål. – Vi ser at det er mange som har behov for veiledning i en stressende arbeidshverdag som arbeidsgiver, og det kan koste mer enn det smaker å trå feil, sier Eirik Utstumo, advokat og forhandler i BNL.

Arbeidsgiverkurs 22. oktober

22. okt 2019Kl. 09:00–11:30
Næringslivets hus Majorstuen
2200 for medlemmer 3200 for ikke-medlemmer
Påmeldingsfrist

BNL håndterer mange telefoner daglig fra våre medlemsbedrifter. – Vi ser imidlertid at det er en del gjengangere spesielt om ansettelsesforhold. Derfor har vi denne høsten laget en kursrekke for arbeidsrett for byggenæringen, forteller Eirik Utstumo, advokat og forhandler i BNL.

Utstumo mener det kan være vel investerte timer og kroner å delta på kursene som går igjennom ulike problemstillinger knyttet til det å være arbeidsgiver.

Kurs 22. oktober
Neste mulighet er 22. oktober. Da inviterer vil til et nytt kurs hvor vi vil gå igjennom styringsretten og arbeidsgivers handlingsrom.

– I det legger vi blant annet hvilket handlingsrom har for eksempel arbeidsgiver til å endre arbeidstakers oppgaver, arbeidstid eller arbeidssted? Vi ønsker at arbeidsgivere i byggenæringen skal bli trygge på styringsretten.

Et annet aktuelt tema som vil bli tatt opp på kurset er hvilken adgang har arbeidsgiver til å innføre kontrolltiltak.

– Har for eksempel en arbeidsgiver muligheten til å utføre en alkohol- eller rustest, eller en gps-sporing?

Kurset passer for ledere og HR-ansatte som ønsker å bli tryggere på rammene for deres ledelse, samt få oversikt over hvor fallgruvene befinner seg og hva en skal gjøre for å unngå disse.

Dette kurset holdes av Utstumo og hans advokatkollega Iselin Bauer Seeberg.

 Det er fortsatt ledige plasser på dette kurset.

– Meld deg på i dag, oppfordrer Utsumo.

Ta kontakt hvis du lurer på noe: