Artikler

Vis filtrering

968 resultater

Type artikkel
Velg område
968 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nytt styre i NHO Byggenæringen

  NHO Byggenæringen avholdt fagdag og generalforsamling 4. juni. Tema denne gangen var hvordan næringen kan løfte seg gjennom krisen. Bedrifter fra hele landet viste fram eksempler og strategier som har ført til vekst i et vanskelig marked.

 2. Audun Blegen blir adm. dir i EBA

  Næringslivsleder og tidligere politiker, Audun Blegen, er ansatt som ny administrerende direktør i EBA – Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg. EBA er Norges største bransjeforening for entreprenører med 644 medlemsbedrifter med til sammen 29 000 ansatte.

 3. Grete Aspelund ny visepresident i FIEC

  FIEC, hvor NHO Byggenæringen er medlem, er den europeiske organisasjonen for aktører i byggenæringen. På årets generalforsamling ble Grete Aspelund som er sjef for NCC Industry i Norden valgt inn som visepresident i styringskomitéen for perioden 2024-2026 som representant for Norge, Sverige, Finland og Danmark. 

 4. Nortekk reduserte sykefraværet

  Mens sykefraværet de siste årene har gått opp i bygg- og anleggsnæringen, har takentreprenøren Nortekk klart å snu utviklingen med støtte fra IA bransjeprogrammet. I første omgang (2022) ble sykefraværet redusert til 6,8%. Nedgangen fortsatte i 2023 til 6,2%, og bedriften er tydelig på at dette bare er starten.

 5. Våre innspill til RNB

  I forbindelse med Revidert Nasjonalbudsjett (RNB) sendte NHO Byggenæringen et notat om markedssituasjonen til Finansdepartementet.