Artikler

Vis filtrering

42 resultater

Type artikkel
Velg område
42 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nytt styre i NHO Byggenæringen

  NHO Byggenæringen avholdt fagdag og generalforsamling 4. juni. Tema denne gangen var hvordan næringen kan løfte seg gjennom krisen. Bedrifter fra hele landet viste fram eksempler og strategier som har ført til vekst i et vanskelig marked.

 2. Audun Blegen blir adm. dir i EBA

  Næringslivsleder og tidligere politiker, Audun Blegen, er ansatt som ny administrerende direktør i EBA – Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg. EBA er Norges største bransjeforening for entreprenører med 644 medlemsbedrifter med til sammen 29 000 ansatte.

 3. Grete Aspelund ny visepresident i FIEC

  FIEC, hvor NHO Byggenæringen er medlem, er den europeiske organisasjonen for aktører i byggenæringen. På årets generalforsamling ble Grete Aspelund som er sjef for NCC Industry i Norden valgt inn som visepresident i styringskomitéen for perioden 2024-2026 som representant for Norge, Sverige, Finland og Danmark. 

 4. Avtale om kirkebygg vil gi arbeid

  NHO Byggenæringen og Hovedorganisasjonen KA har inngått en samarbeidsavtale for å sikre kompetent istandsetting av kirkene og bedre markedsmuligheter for byggenæringen. Dette vil gi mer aktivitet for murere, snekkere, blikkenslagere og mange andre håndverkere.

 5. BNL skifter navn til NHO Byggenæringen

  Byggenæringens Landsforening, kjent som BNL, skiftet navn i januar til NHO Byggenæringen. - Det nye navnet viser at vi er en sterk landsforening i NHO for hele verdikjeden i byggenæringen, sier en stolt Nina Solli, adm. direktør.