Ledige stillinger i BNL

BNL trenger flere flinke folk og søker i disse dager etter en fagsjef for analyse og to næringspolitiske rådgivere. Bli en del av et sammensveiset og svært motivert team i den største nærings- og arbeidsgiverpolitiske organisasjonen for bedrifter i byggenæringen i Norge.

Fagsjef for analyse

Ønsker du å jobbe med analyse og samfunnsinnsikt, og vil bidra inn i Norges største fastlandsnæring, byggenæringen? Er du god på tall og analyser, og opptatt av å se trender? Da kan du hjelpe oss med å gjøre byggenæringens omfang, samfunnsbidrag og utvikling mer synlig.

Som fagsjef analyse vil du bli vår ekspert på analyseområdet. Du får ansvar for å omsette samfunnsmessig data og innsikt til analyser og faktagrunnlag for spennende diskusjoner. Vi ønsker å styrke arbeidet vårt på hvordan de makroøkonomiske endringer påvirker næringen, og hvordan markedet vil utvikle seg fremover.  Rollen er nyopprettet, og du vil derfor få stor mulighet til å forme denne. 

Les mer om stillingen og søk her.

Næringspolitiske rådgivere

Ønsker du å være med å bidra til at Norges største fastlandsnæring, byggenæringen, kan levere i tråd med bærekraftsmålene? Vi søker deg som vet hva som kreves for å få politiske gjennomslag, som trives med et høyt tempo og varierte arbeidsoppgaver, og som forstår at det står et helt team bak en suksess.

Et prioritert område for oss er bærekraft, og byggenæringen skal både kutte klimagassutslipp og bygge klimaløsninger i årene fremover. Våre medlemmer er offensive og utålmodige i klima-arbeidet, og vi trenger gode rådgivere som kan bidra inn arbeidet med rammebetingelser som sikrere at næringen kan levere i tråd med bærekraftsmålene. Som næringspolitiske rådgiver vil du jobbe med en rekke politiske saker, og du må like å sette deg inn i komplekse problemstillinger.

Les mer om stillingen og søk her