Byggenæringens Landsforening

Innhold

Digitale bransjemøter: Veien videre digitalt veikart 2.0

Nyhet, Digitalisering

Publisert

BNL har gjennomført tre bransjemøter hvor BNLs digitaliseringsarbeid har vært på agendaen. – På møtene presenterte vi blant annet konklusjonene fra arbeidet med Digitalt veikart 2.0, arbeidet med felleskomponenter også ble det presentert gode eksempler fra bransjen, sier Jon Karlsen, prosjektleder for digitaliseringsarbeidet i BNL.

For at næringen skal komme et skritt lenger på veien i digitaliseringsarbeidet, så har BNL valgt å fortsette arbeidet med å implementere rådene fra digitalt veikart 2.0.

–Et av målene med digitalt veikart var å gi lederne i næringen noen råd om hvordan de skulle komme i gang med digitaliseringsarbeidet i egen bedrift. Vi så imidlertid raskt at det er svært ulike behov i de ulike bransjene, sier Karlsen videre.

–Skal vi lykkes i dette trenger vi et bredt engasjement fra alle bransjene. Jeg er svært fornøyd med disse møtene vi nå har gjennomført. Det var gode diskusjoner og mange gode eksempler fra de ulike bransjene på hvordan bedrifter har tatt i bruk gode verktøy for å bli mer digitale, sier Jon Karlsen videre.

Under kan du se opptak av de tre bransjemøtene for digitalisering:

Mandag 22. mars kl 12.00 – Deltakere Ventilasjon, Kulde, Energi (VKE​), Ventilasjon og blikkenslagerbedriftene (VBL)​, Takentreprenørene (TEF)​, Rørentreprenørene​

https://youtu.be/zqLItPNtefc

Torsdag 25. mars kl 12.00 - EBA​, Boligprodusentene​, Norsk Eiendom​, Norsk Utleieforening​

https://youtu.be/_T37J3HX9d0

Torsdag 25. mars kl 14.30 - Norske Trevarer​, Byggevareindustrien​, Treindustrien

https://youtu.be/K9XAy57YpLQ