Byggenæringens Landsforening

Innhold

Lønnsoppgjøret i 2019 var et mellomoppgjør, der NHO forhandlet med LO/YS. Partene ble enige om en ramme på 3,2 prosent etter mekling helgen 30./31. mars. Representantskapet hos både LO og YS har godkjent resultatet av årets lønnsoppgjør. Det betyr at oppgjøret er endelig. Minstelønnssatsene er nå også regulert for Fellesoverenskomsten for byggfag, overenskomst for Asfaltarbeid og veivedlikehold, overenskomst for Private anlegg og Overenskomsten for byggeindustrien.

Aktuelle nyheter om tariffoppgjøret

 1. Nyhet, Lønn & Tariff, Lønnsoppgjør, Arbeidsliv

  Minstelønnssatser allmenngjort

  Minstelønnssatsene som ble endret 30.04 i tråd med protokoll datert 30.04.2019 mellom Byggenæringens Landsforening og Fellesforbundet er nå allmenngjort.

 2. Nyhet, Lønn & Tariff, Lønnsoppgjør

  Lønnsoppgjøret 2019: Nye satser overenskomst for Asfaltarbeid og veivedlikehold

  Norsk Arbeidsmandsforbund, Fellesforbundet og BNL hadde fredag 3. mai et møte vedrørende innregning av tillegg i forbindelse med årets mellomoppgjør.

 3. Nyhet, Lønn & Tariff, Lønnsoppgjør

  Lønnsoppgjøret 2019: Nye satser i Overenskomst for private anlegg

  Norsk Arbeidsmandsforbund og BNL hadde fredag 3. mai et møte vedrørende innregning av tillegg i forbindelse med årets mellomoppgjør.

 4. Nyhet, Lønn & Tariff, Lønnsoppgjør

  Lønnsoppgjøret 2019: Nye satser i Fellesoverenskomsten for byggfag

  I forbindelse med mellomoppgjøret 2019 forhandlet Fellesforbundet og Byggenæringens Landsforening 30. april om innregulering av satser på Fellesoverenskomsten for byggfag.

 5. Nyhet, Lønn & Tariff, Lønnsoppgjør

  Lønnsoppgjøret er godkjent

  Representantskapet hos både LO og YS har godkjent resultatet av årets lønnsoppgjør. Det betyr at oppgjøret er endelig, men vær oppmerksom på at minstelønnssatsene er ennå ikke regulert.

Ta kontakt hvis du lurer på noe:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt