Lønnsoppgjøret

Årets lønnsoppgjør har vært et mellomoppgjør, og det er NHO og LO sentralt som forhandler. I et mellomoppgjør forhandles det i hovedsak kun om lønn, og ikke om øvrige endringer i tariffavtalene, som endringer i tekst, avtaler om ferie, permisjon og lignende

Mellomoppgjøret 2021 er i havn. Satsene er klare. Se under.

Lønnsoppgjøret 2020:

Riksmeklerens møtebok - Fellesoverenskomsten for byggfag

Riksmeklerens møtebok

Mandag 24. august kl. 15:45 ble det enighet i meklingen mellom Fellesforbundet og Byggenæringens Landsforening (BNL) om ny Fellesoverenskomst for byggfag for perioden 2020-2022.

Riksmeklerens møtebok - Overenskomst for byggeindustrien

Riksmeklerens møtebok

Onsdag 26. august kl. 02:40 ble det enighet i meklingen mellom Fellesforbundet og Byggenæringens Landsforening (BNL) om ny Overenskomst for byggeindustrien for perioden 2020-2022.

Protokoll fra forhandlingene

Overenskomst for private anlegg

Norsk Arbeidsmandforbund og BNL kom til enighet om Anleggsoverenskomsten for private anlegg natt til 24. september 2020.

Protokoll overenskomsten for asfalt og veivedlikehold

Norsk Arbeidsmandforbund, Fellesforbundet og BNL kom til enighet om overenskomsten for asfalt og veivedlikehold onsdag ettermiddag den 7. oktober 2020.

Les mer om tariffoppgjør

Fakta om tariffopggjør

Hovedoppgjør, frontfagsmodellen, glidning og overheng. Tariffområdet har et stammespråk det kan være vanskelig å få kontroll på. Les mer på NHOs arbeidsgiverserviceside Arbinn.

Ta kontakt hvis du lurer på noe:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt