Byggenæringens Landsforening

Innhold

Lønnsoppgjøret

I 2021 er det et mellomoppgjør. Det er en betegnelse på revisjon av tariffavtaler med gyldighetstid over flere år. I motsetning til hovedoppgjør, omfatter krav og tilbud i mellomoppgjørene som regel bare lønnsjusteringer.

På denne temasiden kan du holde deg oppdatert. BNLs medlemmer vil også få tilsendt nyhetsbrev og tariffnytt med oppdatert informasjon. Mellomoppgjøret 2021 starter med kravoverlevering 15. mars 2021.

Viktige datoer:

  • TBU-tall er ventet i uke 7
  • LOs representantskap 16. februar (som vedtar sin forhandlingsposisjon)
  • NHOs representantskap 11. mars (som vedtar sin forhandlingsposisjon)
  • Oppstart/kravoverlevering 15. mars
  • Forhandlinger 24. og 25. mars

Riksmeklerens møtebok - Fellesoverenskomsten for byggfag

Mandag 24. august kl. 15:45 ble det enighet i meklingen mellom Fellesforbundet og Byggenæringens Landsforening (BNL) om ny Fellesoverenskomst for byggfag for perioden 2020-2022.

Riksmeklerens møtebok - Overenskomst for byggeindustrien

Onsdag 26. august kl. 02:40 ble det enighet i meklingen mellom Fellesforbundet og Byggenæringens Landsforening (BNL) om ny Overenskomst for byggeindustrien for perioden 2020-2022.

Protokoll fra forhandlingene

Norsk Arbeidsmandforbund og BNL kom til enighet om Anleggsoverenskomsten for private anlegg natt til 24. september 2020.

Norsk Arbeidsmandforbund, Fellesforbundet og BNL kom til enighet om overenskomsten for asfalt og veivedlikehold onsdag ettermiddag den 7. oktober 2020.

Les mer om tariffoppgjør

Hovedoppgjør, frontfagsmodellen, glidning og overheng. Tariffområdet har et stammespråk det kan være vanskelig å få kontroll på. Les mer på NHOs arbeidsgiverserviceside Arbinn.

Ta kontakt hvis du lurer på noe:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt