Illustrerte risikosituasjoner

Byggenæringens Forlag har utarbeidet et illustrasjonarkiv. Alle illustrasjoner er todelt og viser risikosituasjoner med "riktig/galt" tilnærming.

Et klikk på en av kategoriene gir deg muligheten til å laste ned tegningene. Du kan også søke på et enkelt søkeord, for eksempel; stillas, kjøretøy, grøft, og få opp relevante illustrasjoner for ditt søk. Det er kostnadsfritt å laste ned og bruke illustrasjonene digitalt til undervisningsformål. Hvis du ønsker høyoppløselige filer kan disse kjøpes fra Byggenæringens Forlag.

Alle illustrasjoner er todelt og viser risikosituasjoner med "riktig/galt" tilnærming. Et klikk på en av kategoriene nedenfor gir deg muligheten til å laste ned de tegningene som tilhører den aktuelle kategorien. Du kan også søke på et enkelt søkeord, for eksempel; stillas, kjøretøy, grøft, og få opp relevante illustrasjoner for ditt søk. Det er fritt å laste ned og bruke illustrasjonene digitalt til undervisningsformål. Hvis du ønsker trykksaker eller høyoppløselige filer kan disse kjøpes fra Byggenæringens Forlag.

Registrerer du deg som instruktør, veileder eller lærer vil du også få tilgang til en lukket tjeneste med nyttige hjelpemidler for HMS-opplæring i bedrifter og skole.

Se mer her: https://www.bnf.as/illustrasjonsarkiv

post@fagbokforlaget.no om du ønsker plakater eller hefter.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt