Artikler

Vis filtrering

16 resultater

Type artikkel
Velg område
16 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Yrkesfag i valgkampen: Fra ord til handling

  Om ikke lenge er det valg. Mange saker som får betydning for bygge- anleggs- og eiendomsnæringens rammebetingelser og utvikling - som blant annet yrkesfag og kompetansebehov - vil bli diskutert og viet oppmerksomhet. Ordene må omsettes til handling.

 2. Fullføringsreformen vedtatt på Stortinget

  Fullføringsreformen ble tirsdag 1. juni vedtatt på Stortinget, etter at regjeringen fikk støtte for reformen fra Frp etter å ha gått med på endringer. – BNL er glad for at Vg3 i skole skal utvikles i samarbeid med partene og at opplæringskontorene har en vesentlig og viktig rolle som skal lovfestes, sier Jørgen Leegaard, samfunnspolitisk direktør i BNL.

 3. Ny stortingsmelding: Videregående opplæring skal reformeres

  Fullføringsreformen  er den største foreslåtte endringen av videregående opplæring siden Reform 94. Målsettingen er at flere elever skal fullføre og bestå opplæringen. – Skal vi sikre fremtidens kompetanse i byggenæringen, er det nødvending at flest mulig blir godt faglig kvalifisert, sier Jørgen Leegaard, samfunnspolitisk direktør i BNL.

 4. Svært gledelig at rekordmange jenter har søkt bygg- og anlegg

  Aldri før har så mange jenter søkt seg til de guttedominerte utdanningsprogrammene bygg- og anleggsteknikk og teknologi- og industrifag som i år. – Det er viktig for byggenæringen å rekruttere de beste fra hele befolkningen. Dette er gode tall som også er gode nyheter for å få større mangfold i vår næring, sier Jørgen Leegaard, samfunnspolitisk direktør i BNL

 5. Hva er nytt i bygg- og anleggsteknikk?

  Nye læreplaner for Vg2 er nå publisert for bygg- og anleggsteknikk. De nye planene legger vekt på bærekraftig utvikling og yrkesutøverens ansvar for å skape trygge arbeidsplasser, sier Jørgen Leegaard, samfunnspolitisk direktør i BNL.

 6. Jenter – bli kjent med byggenæringen!

  Byggenæringen er en arbeidsplass der du er sikret jobb i uoverskuelig fremtid. Vi ønsker at vår næring skal kunne rekruttere og velge blant de beste. Da må flere jenter kjenne til hvor spennende det er å jobbe i byggenæringen, og søke yrkesfag.