Artikler

Vis filtrering

11 resultater

Type artikkel
Velg område
11 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Bygger Bodø kommunes nye praktbygg

  Gunvald Johansen Bygg jobber om dagen med ferdigstillelsen av Bodøs nye rådhus. Det består av et nybygg, samt eksisterende rådhus og bygget til Norges Bank. Btoareal er 11.900 kvadratmeter, hvorav 6.400 kvadratmeter er nybygg.

 2. A great place to work!

  Administrerende direktør Bjørn Melheim i Cramo er svært opptatt å sørge for et godt arbeidsmiljø. I år ble bedriften Great Place to work- sertifisert.

 3. Miljøsertifisering er lønnsomt

  Nipas AS er akkurat re-sertifisert som Miljøtårnbedrift uten noen anmerkninger. – Det er både lønnsomt og god omdømmebygging, sier Christian Paus, som er daglig leder for bedriften.

 4. Verdien av perfekt temperatur

  Eksport av sjømat og krav om å bytte ut HFK-gasser er viktige drivere for Kuldeteknisk. – Vår visjon er å være ledende på bærekraftig temperaturhåndtering, sier administrerende direktør Martin Schjølberg.

 5. Stor malerjobb på Nordlandssykehuset

  Bedriften Arvid Bendixen AS har nok å gjøre fortiden med å fullføre en stor jobb på Nordlandssykehuset. – Vi har gått i samarbeid med en annen Bodøbedrift for å kunne ta denne male-, gulv- og flisejobben, sier Trond S. Tødal som er daglig leder i bedriften.

 6. Ønsker flere fagfolk

  BOV (Bygg og Ventilasjon) holder til på Toppemyr i Åsane utenfor Bergen. Daglig leder Erling Solhaug er stadig på jakt etter faglært arbeidskraft og ønsker gjerne flere kvinner.

 7. Rir på en grønn bølge

  – Jeg har aldri vært så positiv som nå. Det har vokst frem en grunnleggende forståelse om at uteanleggene må ha en vis kvalitet, og det kommer mange spennende prosjekter vår vei, sier Stein Anders Sundbye, daglig leder av Skaaret Landskap.