Byggenæringens Landsforening

Innhold

Artikler

Vis filtrering

10 resultater

Type artikkel
Velg område
10 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Medlemscase, Medlemscase Fremtidsbarometer2019

  Merker stor etterspørsel etter råstoff

  Forventningene til 2019 er at det sklir litt sidelengs. – Det norske markedet er stabilt, men eksportmarkedet råder det mer usikkerhet rundt, sier daglige leder Per Morten Wangen i Eidskog Stangskovene.

 2. Medlemscase

  Bygger Bodø kommunes nye praktbygg

  Gunvald Johansen Bygg jobber om dagen med ferdigstillelsen av Bodøs nye rådhus. Det består av et nybygg, samt eksisterende rådhus og bygget til Norges Bank. Btoareal er 11.900 kvadratmeter, hvorav 6.400 kvadratmeter er nybygg.

 3. Medlemscase Fremtidsbarometer2019

  A great place to work!

  Administrerende direktør Bjørn Melheim i Cramo er svært opptatt å sørge for et godt arbeidsmiljø. I år ble bedriften Great Place to work- sertifisert.

 4. Medlemscase Fremtidsbarometer2019

  Miljøsertifisering er lønnsomt

  Nipas AS er akkurat re-sertifisert som Miljøtårnbedrift uten noen anmerkninger. – Det er både lønnsomt og god omdømmebygging, sier Christian Paus, som er daglig leder for bedriften.

 5. Medlemscase Fremtidsbarometer2019

  Verdien av perfekt temperatur

  Eksport av sjømat og krav om å bytte ut HFK-gasser er viktige drivere for Kuldeteknisk. – Vår visjon er å være ledende på bærekraftig temperaturhåndtering, sier administrerende direktør Martin Schjølberg.

 6. Medlemscase Fremtidsbarometer2019

  Stor malerjobb på Nordlandssykehuset

  Bedriften Arvid Bendixen AS har nok å gjøre fortiden med å fullføre en stor jobb på Nordlandssykehuset. – Vi har gått i samarbeid med en annen Bodøbedrift for å kunne ta denne male-, gulv- og flisejobben, sier Trond S. Tødal som er daglig leder i bedriften.

 7. Medlemscase Fremtidsbarometer2019

  Ønsker flere fagfolk

  BOV (Bygg og Ventilasjon) holder til på Toppemyr i Åsane utenfor Bergen. Daglig leder Erling Solhaug er stadig på jakt etter faglært arbeidskraft og ønsker gjerne flere kvinner.

 8. Medlemscase Fremtidsbarometer2019

  Rir på en grønn bølge

  – Jeg har aldri vært så positiv som nå. Det har vokst frem en grunnleggende forståelse om at uteanleggene må ha en vis kvalitet, og det kommer mange spennende prosjekter vår vei, sier Stein Anders Sundbye, daglig leder av Skaaret Landskap.

 9. Medlemscase Fremtidsbarometer2019

  Født med malerpensel i hånden

  Noen er født med ski på bena. Bjørn Studsrud er vokst opp med malerkost i hånden som femte generasjon i malermesterfirmaet Malermester Studsrud.

 10. Nyhet, Medlemscase, Arbeidsliv

  Topro og NHO skaffet seks jobb på Natre

  Ringer i Vannet (RIV) har vært en suksess og Natre Vinduer står fram som en mønsterbedrift i den sammenheng. De har nemlig sett gode muligheter i programmet og ansatt seks personer via Ringer i Vannet-prosjektet dette året, skriver Oppland Arbeiderblad.