Anbefaler rødt nivå på byggeplasser i Ullensaker kommune

Publisert

Ullensaker kommune har vedtatt strenge smitteverntiltak i lokal smittevernforskrift med virkning fra tirsdag 9. mars til og med 22. mars. BNL oppfordrer at byggeplasser og anlegg i Ullensaker kommune så snart som mulig oppjusterer sin smittevernberedskap til rødt nivå i henhold til bransjestandarden for smitteverntiltak på bygge- og anleggsplasser.

Ullensaker kommune har vedtatt smitteverntiltak i lokal smittevernforskrift med virkning fra tirsdag 9. mars til og med 22. mars. Tiltakene er svært strenge og omfatter blant annet nedstengning av butikker og arrangementer. Lager- og grossistdelen som selger til håndverksvirksomhet kan likevel holde åpent.

Som følge av dette gir Byggenæringens Landsforening (BNL) en sterk oppfordring om at byggeplasser og anlegg i Ullensaker kommune så snart som mulig oppjusterer sin smittevernberedskap til rødt nivå i henhold til byggenæringens standard for smitteverntiltak på bygge- og anleggsplasser.

Standarden kan fritt lastes ned fra Standard Norge og er tilgjengelig på BNLs hjemmesider. Standarden blir løpende oppdatert på engelsk og polsk.

Lenke til smittevernstandard for byggeplasser på norsk og flere språk