BNL søker kommunikasjonssjef

Nyhet

Publisert

Vil du være med å synliggjøre byggenæringen i Norge?

Byggenæringen er en av Norges største næringer, med stor påvirkning i vårt samfunn. Som kommunikasjonssjef i BNL vil du få være med å synliggjøre næringen og dens satsningsområder, bl.a. innen bærekraft, grønn omstilling og miljøvennlige bygg, og jobbe aktivt for politiske gjennomslag.

Svært mange aktører i det private næringsliv og i kommunale og offentlige organisasjoner forholder seg til BNL, og du vil kontinuerlig jobbe med dagsaktuelle saker som berører politikere, organisasjoner, bedrifter og ikke minst medlemsbedrifter og fagmiljøer i NHO, for å styrke næringen, dens rammebetingelser, kompetanse og arbeidsplasser.

Du vil ha en sentral rolle, hvor både ekstern kommunikasjon ut mot media og det politiske miljøet og intern kommunikasjon til bedrifter og BNLs bransjer, vil være ditt ansvar. Du vil jobbe tett med ledergruppen og rapportere til administrerende direktør.

Vi leter etter en kommunikasjonssjef som er uredd, som er en pådriver for kommunikasjon og politisk påvirkning og som drives av å løfte tydelige og tidsaktuelle saker.

  • Du har en sylskarp penn og god politisk teft.
  • Du vet å formulere ditt budskap basert på fakta, god innsikt, opparbeidede argumenter og en solid forståelse for byggenæringen kompleksitet, dens bidrag og utfordringer.
  • Du er strategisk i din tilnærming og nysgjerrig med en proaktiv iver etter å oppnå politisk gjennomslag.

Den rette kandidaten har høy gjennomføringsevne, høyere relevant utdannelse, bakgrunn og erfaring fra kommunikasjon og politiske prosesser, samt kunnskap om omdømmebygging og internkommunikasjon. Du jobber selvstendig både på et strategisk og operativt nivå, og behersker sosiale medier, publiseringsverktøy og andre kommunikasjons- og analyseverktøy innen kommunikasjonsfaget.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved:

  • Monica Strysse, tlf. 971 00 769
  • Christian Heiberg, tlf. 992 98 574
  • Raluca Rohatin, tlf. 900 72 459

Søk stillingen snarest og senest 12. januar 2022.

Søk her: https://visindi.no/stilling/kommunikasjonssjef-bnl

Om arbeidsgiveren

Byggenæringens Landsforening (BNL) er den største nærings- og arbeidsgiverpolitiske organisasjonen for bedrifter i byggenæringen i Norge, og en av de største landsforeningene i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO). BNL er en paraplyorganisasjon for 14 bransjer som har over 3300 medlemsbedrifter og sysselsetter mer enn 67500 ansatte. BNL organiserer industri- og eiendomsbedrifter, samt utøvende håndverkere, boligbyggere og entreprenører. BNL jobber blant annet med å sikre konkurransekraft og fornuftig lønnsdannelse, sikre en bærekraftig og seriøs næring med nødvendig kompetanse, gode og stabile rammebetingelser, samt konkurranse på like vilkår.