Byggenæringen på Arendalsuka 2021

Nyhet

Publisert

I august er det duket for Arendalsuka hvor det vil være mange spennende og aktuelle debatter og foredrag for byggenæringen. BNL er partner på Næringslivets hus. Flere foreninger/bransjer, samt bedrifter i byggenæringen deltar på Byggarena Arendal.

  1. til 20. august arrangeres Norges største politiske møteplass i Arendal. Som i 2019 vil de fleste av NHO-fellesskapets arrangementer skje i Næringslivets hus (aka MØR Biffhus) ved Kanalplassen og Pollen i Arendal.  I år har hver dag sitt tema: 
  • Tirsdag: Klima og energi
  • Onsdag: Arbeidsliv og jobbskaping
  • Torsdag: Kompetanse og digitalisering

- BNL er medarrangør på et arrangement knyttet til kompetanse. Videre er BNL medarrangør på SMSØs arrangement Svarte Natta, sier Jørgen Leegaard, samfunnspolitisk direktør i BNL.

Se fullstending program fra Næringslivets Hus i Arendal

Et annet stor initiativ i år er Bygg Arena Arendal som også er på plass i Arendalsuka i år. Bygg Arena Arendal består av 35 bedrifter og foreninger i bygg, anlegg og eiendom

Lokalene til Baker Jørgensen ligger sentralt i Arendal sentrum og er blitt fast tilholdssted for Bygg Arena Arendal i 2021. Samlingsstedet er gitt navnet Byggeplassen under arrangementet.

Det vil være åpent hus under hele arrangementet på Byggeplassen, og det vil bli organisert en rekke ulike store og små arrangementer og møter i tilknytning til satsingen og hovedprogrammet. 

To av BNLs bransjer deltar på Bygg Arena Arendal. Norsk Eiendom har ansvar for onsdagen hvor temaet Velferd / Sosial bærekraft blir satt på agendaen. Norsk Eiendom arrangementer kan du lese mer om her

EBA skal blant annet ha et arrangement om anleggsmarkedet som har tittelen:

Hvordan bygger vi landet - konkurranser tilpasset det norske anleggsmarkedet tirsdag 17. august kl. 15.45 - 16.40.