Byggenæringens Landsforening

Innhold

Har du erfaring fra arbeidsrett og forhandlinger?

Nyhet, Organisasjon

Publisert

BNL søker advokat/forhandler til vår arbeidsgiveravdeling. Avdelingen består av fire advokater/forhandlere, i tillegg til fagsjef for HMS og direktør for avdelingen. Som advokat i BNL vil du inngå i et spennende og hyggelig miljø der høyt faglig nivå og god kvalitet i rådgivningen til våre medlemsbedrifter står i sentrum.

BNL er en av de største landsforeningene i NHO og holder til i Næringslivets Hus på Majorstuen i Oslo, sammen med resten av NHO-fellesskapet.

Vi søker advokat/forhandler til vår arbeidsgiveravdeling. Avdelingen består av fire advokater/forhandlere, i tillegg til fagsjef for HMS og direktør for avdelingen. Som advokat i BNL vil du inngå i et spennende og hyggelig miljø der høyt faglig nivå og god kvalitet i rådgivningen til våre medlemsbedrifter står i sentrum. Stillingen innebærer allsidige og utfordrende arbeidsoppgaver innenfor fagfeltet arbeidsrett og forhandlinger. Du vil være en del av NHOs nettverk av jurister og forhandlere som jobber med arbeidsrett, tarifforhandlinger og arbeidsgiverpolitiske spørsmål, og du vil ha bred kontakt med medlemsbedrifter, andre landsforeninger i NHO-systemet og arbeidstakerorganisasjoner.

Aktuelle arbeidsoppgaver:

Bistå medlemsbedriftene i arbeidsrettslige spørsmål - både innenfor den individuelle og kollektive delen av arbeidsretten - herunder deltakelse i tarifforhandlinger. Vi bistår medlemsbedriftene i form av rådgivning, informasjon, kurs og forhandlinger.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

Personen vi søker må inneha advokatbevilling og det er en fordel med bakgrunn fra organisasjon og/eller advokatvirksomhet. Du bør ha gode faglige kvalifikasjoner og god skriftlig og muntlig fremstillingsevne, i tillegg til en engasjert og serviceinnstilt holdning.

I tillegg vil følgende bli vektlagt:

  • Erfaring med arbeidsrett, forhandlinger
  • Initiativ, gode forhandleregenskaper og god rolleforståelse samt evne til å arbeide selvstendig
  • God tallforståelse

Spørsmål om stillingen kan rettes til Siri Bergh, direktør for avdelingen for arbeidsgiverpolitikk og HMS, mobil: 480 25 101.

Søknadsfrist: 21.desember 2020

Se stillingsutlysningen og søk her