Byggenæringens Landsforening

Gå til vår temaside om korona-situasjonen

Innhold

Workshop om prestasjonsmåling

Nyhet, Innovasjon og forskning

Publisert

SINTEF og NTNU arrangerer workshop 27. februar 12:00-15:30 (Starter med lunsj kl 11:30) om prestasjonsmåling og utnyttelse av data fra bygging/produksjon.


På samlingen presenteres hvor langt vi er kommet med måling av prestasjoner i Norge i dag. Og vi skal diskutere hvordan målingene og annen data kan nyttegjøres i din bedrift.

– Vi ser at de større bedriftene i næringen er på jakt etter systemer for å drive forbedring. BNL har vært med på å evaluere og tilrettelegge for bruk av benchmarkingssystemet CII 10-10 i Norge, sier Rannveig R. Landet, direktør for energi og miljø i BNL.

Gjennom Nordic 10-10 kan bedriftene måle sine prestasjoner på 10 viktige indikatorer og sammenligne både egne prosjekter og opp mot andre.  

–Ut fra målinger underveis kan de gjøre tiltak og korrigere kursen, sier Rannveig R. Landet, direktør for energi og miljø i BNL.

Bjørn Andersen og Jan Alexander Langlo fra Prosjekt Norge og Nordic 10-10 er med.– Hva er resultatet etter 3 år med prestasjonsmåling med Nordic 10-10?

Spørsmål/påmelding: Tor Thorsrud Sporsem, SINTEF.
Les mer og påmelding:
https://www.prosjektnorge.no/event/workshop-prestasjonsmaling-og-utnyttelse-av-data-fra-bygging-produksjon/