Byggenæringens Landsforening

Innhold

Kampanjen er i gang- Våre kunder handler hvitt

Nyhet, Seriøsitet

Publisert

Våre kunder handler hvitt, står det på banneren. Timber Bygg i Trondheim er en av bedriftene som deltar i kampanjen.

«Våre kunder handler hvitt» er en kampanje som mobiliserer seriøse bedrifter til å fronte budskapet; våre kunder handler med seriøse aktører som følger spillereglene. Kampanjen er i full gang.

BNL har gjennom SMSØ-samarbeidet dialog om hvordan vi kan bidra til å fronte seriøse bedrifter. SMSØ har nå utarbeidet en kampanje som heter "Våre kunder handler hvitt" hvor hensikten er å  få seriøse bedrifter til å fronte budskapet - våre kunder handler med seriøse aktører som følger spillereglene.

BNL har  sendt ut informasjon på epost til alle daglige ledere i BNLs bransjer i dag om kampanjen med informasjon om hvordan man som bedrift kan delta i  kampanjen. Det er fortsatt mulighet til å henge seg på.

Samarbeid mot svart økonomir sendt ut 75 pakker med 144 bannere til 27 bedrifter rundt om i landet. Det er fortsatt mulighet til å bestille gratis pakke (Bannere, kopper og klistremerker) her: bestilling

Det er  opprettet en kampanjeside med mer informasjon om hvordan man kan bidra. Denne siden er passordbeskyttet. Mer info står i mailen.  handlehvitt.no/kampanjeside  

Her kan du lese mer om kampanjen og del gjerne med deres kunder:

https://www.handlehvitt.no/kampanjen/