Byggenæringens Landsforening

Gå til vår temaside om korona-situasjonen

Innhold

BNL inviterer til tariffkurs 12. desember

Bilde av Iselin Bauer Seeberg

Iselin Bauer Seeberg, advokat og forhandler i BNL inviterer til tariffkurs for både de som er tariffbundet, men også bedrifter som vurderer dette. Foto: Moment Studio.

Jobber du i en tariffbundet bedrift eller ønsker du å vite mer om hva det innebærer å bli bundet av tariffavtale? BNL inviterer til tariffkurs 12. desember 2019 i Næringslivets hus på Majorstuen. Ønsker du å lære mer om tariffsystemet, tillitsvalgtes rolle og Hovedtalen så er dette kurset for deg.

Tariffkurs 12 desember

12. des 2019Kl. 09:00–12:00
Næringslivets Hus, Majorstuen
Pris: kr. 2400,- for medlemmer i BNLs bransjeforeninger og kr. 3600,- for ikke-medlemmer
Påmeldingsfrist 3. desember

Det er BNLs advokat og forhandler Iselin Bauer Seeberg, som gjennom mange år har jobbet med tariff og arbeidsrett, som er kursholder.

– Vi opplever stor pågang fra bedrifter som har spørsmål knyttet til både selve tariffavtalene og hvordan man skal forvalte dette på en god måte i bedriften i samarbeid med de tillitsvalgte. Hensikten med dette kurset er at deltakerne skal bli trygge på dette fagfeltet og vite hva som er de største fallgruvene, sier hun.

Dette går vi igjennom på kurset:

  • Tariffavtalesystemet
  • Tariffrettslige begreper
  • Ulike typer tariffavtaler
  • Særavtaler og styringsrett
  • Behandling av tvister
  • Tillitsvalgtes rettigheter og plikter
  • Informasjon, drøftelser og medbestemmelse
  • Protokoller – utforming og innhold

Kurset passer for ledere som ønsker å lære mer om dette, eller bedrifter som nylig har blitt tariffbundet.

– Samtidig ser vi også at vi får mange henvendelser fra bedrifter som vurderer å bli tariffbundet, og ønsker å vite mer om hvordan man går frem og hva det innebærer. Dette kurset vil også passe bra i slike tilfeller, avslutter Iselin.

Praktisk:

Kurset vil holdes torsdag 12. desember 2019 fra 0900-1230 i Næringslivets Hus, Middelthuns gt. 27 på Majorstua i Oslo. Pris: kr. 2400,- for medlemmer i BNLs bransjeforeninger og kr. 3600,- for ikke-medlemmer. Medlemsbedrifter har prioritert plass.

Meld deg på her

 

Ta kontakt hvis du lurer på noe: