Frokostmøte: Vil du bli med på å utvikle den sirkulære økonomien i byggenæringen?

Publisert

BNLs miljøforum inviterer til frokostmøte som setter den sirkulære øknomien i byggenæringen på dagsordenen 21. juni 2019.

BNLs miljøforum inviterer til frokostmøte  fredag 21. juni på Næringslivets hus. Temaet er hvordan byggenæringen skal lykkes med overgangen til den sirkulære økonomien.

Frokostmøte sirkulær økonomi

21. jun 2019Kl. 08.00–10.00
Næringslivets hus, Middelthuns gate 27, Majorstuen
Gratis

BNLs miljøpolitikk sier at vi skal bidra til mer bærekraftig og effektiv bruk av ressurser. Dette gjelder ulike ressurser som materialer og kjemikalier, energi, arealer og vann. Vi skal bidra til at samfunnet kan gå fra et “bruk og kast”-samfunn til ombruks- og gjenvinningssamfunnet; også kalt sirkulær økonomi.

BNL og våre 15 bransjer har gjort en analyse av den sirkulære økonomien for bygg, anlegg og eiendom. Med den har vi konkretisert for oss selv hva den sirkulære økonomien betyr for våre bransjer. Nå ønsker vi å invitere med oss resten av bygge- og anleggsnæringen og de samarbeidspartene som skal til for at byggenæringen skal lykkes med overgangen til den sirkulære økonomien. Alle som vil være med på dette er velkomne!

Program

  • Velkommen
  • Presentasjon av BNLs analyse av den sirkulære økonomien innen bygg, anlegg og eiendom v/BNLs Miljøforum.
  • Eksempel på prosjekt som gjennomføres av medlemsbedrifter. Hvilke problemstillinger dukker opp i en pilot på sirkulær økonomi? v/ Anleggsgartnermester Stein Wikholm.
  • Kunnskaps- og informasjonsbehov kartlagt av NHP-nettverket v/ Eirik Wærner, RIF/Multiconsult
  • Nytt oppdrag fra DibK om ombruk v/ Ingunn Marton
  • Invitasjon til videre samarbeid
Ta kontakt hvis du lurer på noe: